Sony Xperia XA1 Dual SIM - Regjimi super i gjallë

background image

Regjimi super i gjallë

Regjimi super i gjallë përmirëson ndriçimin dhe ngopjen e ngjyrave të fotografive dhe

videove tuaja kur i shikoni në pajisjen tuaj.

Për të aktivizuar regjimin Super i gjallë

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë te

Cilësimet > Ekrani > Përmirësimi i imazhit.

3

Trokitni lehë te butoni i radios

Regjimi Plot jetë nëse nuk është përzgjedhur

tashmë.