Sony Xperia XA1 Dual SIM - Krijuesi i filmave

background image

Krijuesi i filmave

Krijuesi i filmave i Xperia™ krijon automatikisht video të shkurtra duke përdorur fotografitë

dhe videot ekzistuese. Aplikacioni përcakton automatikisht vijën kohore për të krijuar

filmin e tij. Për shembull, ai mund të marrë disa fotografi dhe video të zgjedhura nga një

shëtitje të shtunën pasdite ose nga një periudhë javore, mujore ose edhe vjetore dhe të

krijojë një film për ju. Kur ky film i stilit të momenteve të veçanta të jetë gati, ju do të

njoftoheni. Më pas mund ta modifikoni sipas dëshirës. Për shembull, mund të modifikoni

titullin, të fshini skenat, të ndryshoni muzikën ose të shtoni fotografi dhe video të tjera.

Mund të krijoni Filma të momenteve të veçanta duke i përzgjedhur manualisht fotografitë

dhe videot. Nëse hyni në një llogari të Facebook, mund të krijoni Filma të çasteve të

veçanta nga ngjarjet tuaja të Facebook, fotografitë e spikatura nga ngjarjet, emrat e

shokëve dhe më shumë.

Për të hapur Krijuesin e filmave

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Movie Creator.

Për të aktivizuar ose çaktivizuar njoftimet e Krijuesit të filmave

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Movie Creator.

3

Trokitni lehtë , më pas trokitni lehtë

Cilësimet dhe trokitni lehtë te rrëshqitësi

Njoftimet për të aktivizuar ose çaktivizuar njoftimet.

Për të aktivizuar ose çaktivizuar krijimin automatik të Filmave të momenteve të

veçanta

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Movie Creator.

3

Trokitni lehtë , më pas trokitni lehtë

Cilësimet dhe trokitni lehtë te rrëshqitësi

Krijimi automatik për të aktivizuar ose çaktivizuar funksionin.

Për të krijuar manualisht një Film të momenteve të veçanta

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Movie Creator.

3

Trokitni lehtë >

Krijo një të ri.

4

Përzgjidhni fotografitë ose videot që dëshironi duke trokitur lehtë tek ato.

5

Trokitni lehtë

KRIJO. Nëse dëshironi të modifikoni një Film të momenteve të

veçanta, trokitni lehtë

Shih historinë dhe më pas përdorni shiritin e veglave për ta

modifikuar sipas dëshirës.

Për të krijuar një Film të momenteve të veçanta nga ngjarjet e Facebook

1

Nga

Ekrani bazë, trokitni lehtë .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë

Movie Creator.

3

Trokitni lehtë >

Cilësimet.

4

Trokitni lehtë te rrëshqitësi pranë

Lidhni me Facebook.

Krijuesi i filmave tani është i lidhur me llogarinë tuaj të Facebook nëse keni hyrë

tashmë në Facebook.

Nëse nuk keni hyrë ende në Facebook, ndiqni udhëzimet në ekran.

5

Trokitni lehtë dhe më pas lëvizni poshtë për të shfletuar ngjarjet e Facebook.

6

Zgjidhni një ngjarje për të krijuar një Film të momenteve të veçanta dhe trokitni

lehtë

KRIJO.

117

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.